Een weekend of weekje weg met je partner, gezin, familie, vrienden | teamdagen met plezier en extra inspiratie | huisdieren zijn ook welkom

Over ons

Wij zijn Anne Punter (59), geboren in Wolvega en dus met Friese roots (voor de kenners: hij is Stellingwerver), en Linda Bijl (57), een mengsel van Amsterdams, Spaans en nog wel wat. De kinderen (samen hebben we er vier, inclusief kleinkinderen en partners zijn we met z'n 12-en) zijn uit huis, voor hen is ons huis het buitenhuis. Jarenlang hebben we met veel plezier gewoond in de binnenstad van Amsterdam. Wij hebben een andere keuze gemaakt. Naast ons drukke werk in de zorg ( familysupporters.nl ) gaan we voor de rust en de ruimte. Het buitenleven vinden we heerlijk, het water is prachtig, lopen en fietsen doen we graag. Anne gaat voor lekker koken, de (moes)tuin en het ontvangen van gasten. Linda is van de beestjes (schapen, kippen). Verder wonen in ons huis ook onze twee honden, Friese Stabij's, Jaep en Jitske. En drie katten: Simba 9vangt mollen en muizen), Puma (gaat helemaal voor vliegen en vlinders) en Jetje, zij is onze oudste, heeft 3 poten en is vooral heel goed in liggen in het breimandje.


Het Vrije Schaep

We hebben onze prachtige boerderij Het Vrije Schaep genoemd. Waarom? Dat was de camping van de televisieserie 'T Schaep met de vijf pooten. Een bonte verzameling van Amsterdammers die samen het buitenleven meemaken. We vinden het heel belangrijk dat mensen in vrijheid hun eigen leven kunnen leven en goed zorgen voor elkaar. In een duurzame samenleving, met plezier en respect voor de natuur, cultuur kenmerken, keuzes en karakters van een ieder: mens, dier en plant. Dat willen we ook in onze boerderij. In het Vrije Schaep ben je welkom zoals je bent. in goede, maar ook in slechtere tijden.

Onze oudste dochter zei vroeger: 'We hebben een goede dag gemaakt'. Dat is wat wij ook graag willen. Voor onszelf en voor de mensen om ons heen.

Contact

Het Vrije Schaep

Tjongerpad 3

8508 RK Delfstrahuizen (FR)


06 83670434(we hebben geen voicemail, als je een berichtje/appje stuurt bellen we terug)
anne@hetvrijeschaep.nl