Een weekend of weekje weg met je partner, gezin, familie, vrienden | teamdagen met plezier en extra inspiratie | huisdieren zijn ook welkom

Mogelijkheden

Het Vrije Schaap ligt met twee hectare grond in het mooie Friese land. Rond het huis ligt de tuin, er is weiland en veel water: vijvers, sloten en natuurlijk de steigers aan doorgaand vaarwater (met goede zwemkwaliteit). De Tjonger ligt 2 km van het Tjeukemeer. In het huis is ruim 600 vierkante meter ruimte. Zelf wonen we in het voorhuis van de boerderij. Daarachter ligt de deel met prachtige plavuizen en een enorme Franse haard. De deel is geschikt voor bijeenkomsten, hier serveren we ook het diner als onze gasten dat willen. Daarachter, gekoppeld aan de boerderij vind je het gastenhuis. 180 Vierkante meter met grote hal, keuken, woon-eetkamer, 3 grote slaapkamers met elk een eigen badkamer. De begane grond, inclusief de slaapkamer beneden is toegankelijk voor mindervaliden. We zijn thuis in de zorg, dus als je iets extra's nodig hebt, kunnen we helpen. Het gastenhuis is geschikt voor maximaal 10 personen, voor bijeenkomsten kunnen we groepen tot 30 personen ontvangen. In het huis en op de terrassen vind je privacy, zon en schaduw. Al met al hebben we alle ruimte voor onze gasten. Meld je dus gerust, ook als je iets bijzonders wilt organiseren. Er is van alles te doen, we kunnen samen een programma maken. Van wandelen naar het restaurant in het dorp tot Yogales, creatieve workshops, Fierljeppen, Boerengolf, fietsen, scooteren en natuurlijk varen. We hebben zelf een elektrische sloep (8 personen kan makkelijk) en twee kano's die gratis gebruikt kunnen worden door de gasten (meer kan geregeld worden). Maar we hebben in het dorp ook een prachtige grote, chique sloep, de Jabadabadoe. En op verzoek kunnen we (van april tot oktober) ook een avontuurlijke tocht met het Skutsje voor je regelen. zie ook: www.skutsjedetrijedoarpen.nl.


Gastenhuis

Het gastenhuis verhuren we voor maximaal 10 personen per weekend, midweek en per week (extra kind kan hoor). Huisdieren zijn welkom, overleg wel eerst even met ons. De tuin is niet geheel afgeschermd! We kunnen zorgen dat je boodschappen al in huis zijn als je aankomt.


Op www.Micazu.nl vind je de prijzen en beschikbaarheid en kun je reserveren. Heb je vragen, neem gerust contact op.
De Deel

De Deel gebruiken we voor bijeenkomsten. Je kunt zelf voor de catering zorgen, maar wij kunnen ook de boodschappen halen en/of de bijeenkomst geheel verzorgen. Het is een mooie ruimte, je kunt er makkelijk met z'n 30-en zijn, maar ook met een kleine groep is het prettig toeven. Wil je informatie over mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact op!


Teamdagen

Wil je een dagje met je team komen? Dat kan. Je maakt zelf je programma: alleen overdag met lunch of picknick, zelf koken, met diner bij ons of in een restaurant in de buurt...

We bieden een inspirerende plek voor een goed gesprek in de Deel of de tuin, eventueel afgewisseld met andere activiteiten.


Daarnaast hebben we ons beproefde concept van de 24-uurssessie met volledige verzorging. Je komt om 12 uur aan, de volgende dag ga je om 12 uur moe maar voldaan weer naar huis. Je zorgt zelf voor het inhoudelijk programma, wij zorgen voor eten, drinken, afwisseling met buitenactiviteiteen. In het huis hebben we plek voor 10 deelnemers, als je met meer bent (of 1-persoonskamers wilt), dan kunnen we een plek op loopafstand in de buurt regelen.Wil je informatie over mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact op!